Kun je je in je eigen tuin voorbereiden op de zomervakantie? Jazeker! Trek de hoes van de Kamado en stook deze prachtige barbecue eens flink op. Nodig al je vrienden en/of familie uit voor een barbecuefeestje en voor je het weet heb je de zomer in je bol!

Een Kamado weer gebruiken na de winter

Hoewel je de Kamado ook prima in de winter kunt gebruiken voor een gezellige, sfeervolle winterbarbecue, kan ik me voorstellen dat je ‘m pas in de lente weer gaat gebruiken. Wanneer je voor de winter slim bent geweest, heb je de Kamado goed schoongemaakt en onder een regenhoes geplaatst. Het ding is namelijk véél te zwaar om ‘m even in de schuur te zetten. Of je moet natuurlijk gekozen hebben voor zo’n handige Kamado met wielen eronder. Dan moet je de barbecue natuurlijk ook goed schoonmaken voor je ‘m weg zet, maar is een regenhoes niet echt nodig. Je kunt de regenhoes natuurlijk ook in je schuur over je Kamado doen, zo hou je je schoongemaakte barbecue ook echt schoon. Na de winter kun je de barbecue gewoon weer gebruiken zoals je het vorige seizoen gewend was. Je hoeft ‘m niet te behandelen of er andere handelingen mee uit te voeren. Aansteken dat houtskool en lekker gaan eten!

Barbecueën is een feestje met de Kamado

Kamado
Met de Kamado erbij heb je verder geen reden nodig om een feestje te geven. Dankzij het prachtige ontwerp is zelfs kijken naar deze barbecue al een feestje! Dankzij de verschillende recepten, speciaal voor de barbecue, maak je van iedere maaltijd een barbecuefeestje. En dat hoeft lang niet zo ongezond te zijn als het klinkt. Grill je vis eens op de barbecue. Of maak eens een heerlijk stoofpotje op de barbecue. Met behulp van de diverse accessoires is het bereiden van iedere maaltijd weer leuk. En je kunt gemakkelijker variëren dan in je keuken. Wanneer je na ieder gebruik de roosters goed schoonmaakt, zorg je dat ook de volgende keer weer een feestje wordt.

Een Kamado in iedere tuin

Vind je het wat overdreven om zo’n joekel van een barbecue in je tuin te zetten? Dan heb je geluk. De Kamado is namelijk in diverse maten en uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je de maat van de barbecue aanpassen aan het gebruik in jouw gezin. Tip van de dag is wel: bestel gewoon een grote, je vrienden zullen vaak en graag willen komen eten!