Ga op reis en neem mee, een super schattige reiskussen! ✈ Het is heerlijk om op vakantie te gaan, echter is de lange reis er naartoe minder prettig. Een reiskussen zorgt ervoor dat jouw reis comfortabeler wordt. Plaats deze in jouw nek en je kunt je hoofd op één van de twee zijden laten rusten. Dit voorkomt een stijve nek en een ongemakkelijke situatie.

 

Ben je op zoek naar het leukste reiskussen van 2017 dan moet je sowieso bij Giftshouse.nl zijn. Daar vind je multifunctionele en leuke reiskussens voor jong en oud. Maak je even geen gebruik van het nekkussen dan maak je er weer een superleuke knuffel van! De kussens zijn verkrijgbaar in de vorm van een olifant 🐘, pinguïn 🐧, beer 🐻 en walvis 🐳.

Multifunctionele en leuke reiskussens

Deze multifunctionele en leuke reiskussens van Giftshouse.nl zijn al verkrijgbaar voor €24,95 per stuk. Middels de rits haal je het reiskussen uit de knuffel. Hierdoor zijn de reiskussens geschikt voor jong en oud. De reiskussens zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende dieren, ook hebben ze allemaal een andere kleur. 👌

 

Andere multifunctionele reiskussens zijn opblaasbare nekkussens. Deze zijn zowel handig tijdens je reis maar ook gedurende jouw vakantie op het strand! Dit opblaasbare reiskussen maak je eenvoudig weer schoon. Daarnaast zijn ze erg compact, want deze kun je makkelijk opvouwen wanneer de lucht eruit is gelaten.

Tips om lekker te slapen in het vliegtuig

Om lekker te slapen in het vliegtuig, auto of bus 🚌 stop je het reiskussen eenvoudig in jouw nek. Laat je hoofd rusten op één van de zijden van het kussen en slaap rustig zonder klachten te krijgen in je nek. Knuffel je liever de leuke knuffel! Leun het kussen tegen het raampje aan het steun hiertegen aan met jouw hoofd. Ontspan op dit zachte vriendje. 😴

Leukste reiskussens die bij jou passen

Er zijn enorm veel reiskussens: opblaasbare, i.c.m. een knuffel, als sjaal, voor je hoofd etc. 💂 Kies een reiskussen dat perfect bij jou past. Leun je het liefste ergens tegenaan, kies dan voor een nekkussen, zo heb je altijd iets om tegenaan te leunen. Heb je meestal een positie bij een raampje dan kun je altijd kiezen voor een reiskussen voor op je hoofd. Zo kun je iedere kant op leunen, tegen het raam, de stoel voor je of tegen je eigen stoel, alles ligt lekker zacht!

 

Ontspan en geniet van je reis.