Slippers bedrukken> is de ideale manier om jouw eigen slippers te krijgen voor bijvoorbeeld promotionele activiteiten. Slippers zijn niet alleen een veelzijdig gedragen zomerschoen, ook zijn ze relatief goedkoop in aanschaf. Dit gecombineerd met het feit dat ze op elk mogelijke manier bedrukbaar zijn zorgt er voor dat je jouw bedrijf of evenement kan promoten met slippers.
Slippers bedrukken kan je moeilijk zelf doen, gelukkig zijn er goede opties om dit te laten doen. Dit is mogelijk voor een klein bedrag, vooral als je ze in veelvoud aanschaft. Er zit echter nog wel veel verschil in de slippers die je kan laten bedrukken. Wij hebben daarom een lijst gemaakt met populaire opties.

 

Slippers bedrukken

 

Normale

Dit is de optie waar veel mensen aan denken als ze het over slippers bedrukken hebben. Deze slippers hebben een dikke zool en zijn verbonden met 2 plastic verbindingsstukken via de tenen. Ze staan dan ook bekend als teenslippers. Omdat deze slippers relatief eenvoudig in elkaar zitten, kan je ze op veel verschillende manieren bedrukken. Je kan simpelweg in het midden van de slippers een logo zetten, maar het is ook mogelijk om de gehele oppervlakte van de slipper te bedrukken met bijvoorbeeld een afbeelding.

 

Standslippers met voetafdruk bedrukken

Omdat deze teenslippers meestal gemaakt zijn voor op het strand, kunnen deze ook extra speciaal gemaakt worden. Een leuk idee is bijvoorbeeld om aan de onderkant van de slipper jouw logo te laten drukken. Wanneer mensen dan met deze slippers door het zand lopen, laten ze een afdruk achter met jouw logo erin. Dit geeft een erg leuk effect op het strand bij promotieacties en evenementen.

 

Badstof slippers bedrukken

Naast teenslippers heb je natuurlijk ook het ‘ouderwetse’ model. Deze slippers hebben een grote boog over de tenen lopen vanaf beide zijkanten van de slipper. Dit zie je nog steeds bij badstof slippers. Ook badstof slippers zijn bedrukbaar. Dit is vooral relevant voor hotels, sauna’s en natuurlijk B&B’s. Deze badslippers zijn op de band bedrukbaar met bijvoorbeeld een subtiel logo. Ondanks de fijne zachte stof zijn deze slippers meestal goedkoop te bedrukken, vooral als je dit in een wat grotere hoeveelheid laat doen. Laat je deze slippers bedrukken, houdt er dan wel rekening mee dat de levertijd wat hoger kan zijn.

Onderwerp Slippers Bedrukken