Gezond afvallen. Het klinkt als heel hard werken. En dat is het natuurlijk ook wel een beetje. Je wilt immers gezond afvallen omdat je het jojo-effect meer dan zat bent. Je wilt beter voor jezelf gaan zorgen. En daar komt nog best wat bij kijken. Wat denk je van meer bewegen… Pfoeh. Bij het idee alleen al zakt de moed je soms in de schoenen. En dan heb je een sport gevonden die bij jou en je drukke dagelijkse schema past, maar dan ben je er nog niet. Bij gezond afvallen hoort ook gezond eten. Nu is gezond eten voor iedereen anders, ook omdat iedereen een eigen smaak heeft. Toch kun je gezond eten ook minder moeilijk maken. Door het online te bestellen!

Gezond afvallen met kant-en-klaar-maaltijden

Dat klinkt niet alsof het klopt hé. Toch kun je gezond afvallen met behulp van speciaal geselecteerde kant-en-klaar-maaltijden. Je bestelt ze gemakkelijk online. Zo heb je iedere dag een gezonde maaltijd die je snel en gemakkelijk opwarmt. Want dan hou je nog tijd over om dat extra rondje te wandelen of te fietsen. Of om een uurtje eerder naar de sportschool te gaan. Je hoeft geen boodschappen te doen én je hoeft niet te koken. Dat gaat je veel tijd besparen. Tijd die je kunt stoppen in afvallen en bewegen.
Gezond afvallen

Samen gezond afvallen

Gezond afvallen is nog niet gemakkelijk. Hoe lekker de kant-en-klaar-maaltijden ook zijn, je hebt vast tussendoor ineens trek in iets lekkers. Het is daarom, zeker bij gezond afvallen, fijn als je het niet alleen hoeft te doen. Samen met een vriend of vriendin zul je zien dat je nog sneller resultaat boekt. Alleen al omdat je elkaar kunt motiveren. En als er doelen gehaald zijn, kunnen jullie dat ook samen vieren. Je moet dan natuurlijk niet direct “los” gaan in de ijssalon of in de kroeg, maar er is vast een mogelijkheid om samen te vieren zonder dat er veel vet en suiker aan te pas komt.

Gezond afvallen = doelen bereiken

Met een crash-dieet bereik je ook doelen. Het gevaar is alleen dat je gewicht een soort boemerang effect krijgt. Dat wat je bent afgevallen, komt er dubbel zo snel weer aan. En dat is natuurlijk niet wat je wilt. Met gezond afvallen verander je eigenlijk je complete leefpatroon. Dus niet alleen het voedsel dat je tot je neemt, ook wordt bewegen een belangrijk onderdeel van je leven. Voor je het weet ga je het nog leuk vinden!