Een paraplu bedrukken laten in de zomer. Is dat niet een beetje “de goden verzoeken”? Dat lijkt wel zo hé. Maar weet je dat je een paraplu ook als parasol(letje) kunt gebruiken? En weet je eigenlijk hoe vaak het regent in Nederland? Da’s nog best vaak hé. Een paraplu bedrukken is daarom juist in de zomer (en de daarop volgende herfst) een perfect cadeau voor zakenrelaties. Je maakt mensen echt blij als ze op een regenachtige dag een paraplu kunnen pakken. En je maakt jezelf blij als je een paraplu bedrukken laat met jouw bedrijfsnaam en logo. Want dan maken de mensen in de regen gratis reclame voor jouw bedrijf!

Een paraplu bedrukken voor op je camping

Als je een camping hebt in Nederland, dan weet je dat het weer mee- of tegen kan zitten. En mensen komen toch voor mooi weer. Niemand gaat voor z’n lol twee weken in de prut kamperen. Maar soms heb je er van die regenachtige dagen tussen zitten. Laat daarom een paraplu bedrukken voor iedere campinggast. Op de paraplu laat je het logo en de website van jouw camping zetten. Mensen zullen dat zéér waarderen. Je kunt de paraplu bedrukken laten en voor een klein bedrag verkopen. Zeker als mensen weten dat van de opbrengst bijvoorbeeld het zwembad of de doucheruimte gerenoveerd zal worden, zullen ze er graag aan mee betalen.

Een paraplu bedrukken voor op het strand

Als strandtenteigenaar wil je tevreden klanten. Klanten die nog een keer terugkomen. Wanneer je een paraplu bedrukken laat en die tegen borg verhuurt als parasol(letje) voor de kinderen, weet je zeker dat mensen daar blij van worden. Een paraplu bedrukken en uitlenen aan wandelaars in de regen is natuurlijk ook altijd een goede optie. Je hoeft niet altijd maar cadeaus weg te geven… Als mensen jouw paraplu lenen, maken ze ook al reclame voor je.
Paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken voor langs de lijn

Oké, het is nu overal zomerstop, maar na de zomervakantie barst het sporten weer los. Of je nu langs de lijn staat bij een voetbal-, handbal- of honkbalwedstrijd, regen in je nek is nooit prettig. De vereniging kan daarom paraplu’s bedrukken en door deze te verkopen extra inkomsten genereren. Mensen zijn dan vanaf een afstandje goed te herkennen als supporter van jouw club. Dat geeft, ook in de regen, een gevoel van saamhorigheid. En dát is natuurlijk waar sporten om gaat. Samen voor de club. Ook in de regen.