Voldoende water drinken is hartstikke belangrijk. Hiervoor kun je natuurlijk iedere keer flesjes water kopen. Maar je kunt ook een dopper bedrukken laten. Een voordeel van een dopper bedrukken is dat de dopper goed afgewassen kan worden (zelfs in de vaatwasser!). Zo voorkom je dat er kalk aan de binnenkant van je dopper komt te zitten. Ook eventuele bacteriën spoel je er gemakkelijk uit met water en een sopje. Omdat de opening van de dopper groot is, kun je er gemakkelijk in met een afwaskwast en later met je theedoek. Zo weet je zeker dat je altijd fris water bij je hebt. En, je hoeft niet uit de dopper de drinken. Er zit gewoon een bekertje bij!

Een dopper bedrukken als relatiegeschenk

Je wilt natuurlijk dat je zakenrelaties in topconditie blijven. Het is daarom belangrijk dat zij voldoende water drinken. Een dopper bedrukken en uitdelen aan je zakenrelaties kan daar zeker aan bijdragen. Wanneer je een dopper bedrukken laat en deze weggeeft, geef je aan dat je om je zakenrelaties geeft. Je kunt een dopper bedrukken laten in diverse maten en kleuren. Zo kun je een dopper bedrukken met als achtergrond de kleur van jouw logo. Dan is het zeker duidelijk waar het relatiegeschenk vandaan komt.

Een dopper bedrukken is goed voor het milieu

Een dopper bedrukken is goed voor het milieu. Al zou je denken dat er toch weer plastic bij komt. Maar het gaat in dit geval om gerecycled plastic/kunststof. Hierdoor komt er veel minder plastic in het milieu terecht. En omdat de dopper veel vaker gebruikt kan en zal worden, belandt deze niet in een berm of in de zee. Mensen zullen er zuiniger op zijn dan op een gewoon flesje.

Een dopper bedrukken is goed voor de wereld

Dat klinkt wel wat hoogdravend hé? Toch is het echt waar. Voor iedere verkochte dopper wordt geld gedoneerd aan de Dopper Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat er met dat geld drinkwaterprojecten gesponsord worden. En dat is echt een verbetering van de wereld. Mensen zullen meer schoon drinkwater tot hun beschikking hebben. Hierdoor zullen minder mensen ziek worden van vervuild water. Mensen kunnen daardoor beter hun land bewerken en productiever zijn. Minder afhankelijk van ontwikkelingshulp. Ook zal de babysterfte in veel derdewereldlanden afnemen. Voor baby’s is het drinken van vervuild water helemaal levensgevaarlijk! Je kunt hier dus actief aan mee helpen. En dat allemaal door het aanschaffen en eventueel laten bedrukken van een dopper!
Dopper bedrukken